Mijn naam is Alessandra Mignardi, geboren en getogen in het hart van Italië. De liefde bracht mij naar Nederland; sinds 2006 woon ik met mijn man en onze drie kinderen in Tilburg.
Naast mijn werk als projectmanager voor hulporganisaties in het buitenland heb ik jaren als reportagefotograaf gewerkt, onder andere in Irak, India en Afghanistan. 
Ik ben een visual story teller, ik fotografeer het verhaal, op een integere manier met respect voor de mensen en hun emoties.
Afscheidfotografie is een van mijn specialiteiten. Met mijn fotografie zorg ik ervoor dat alle dierbare en intense momenten liefdevolle herinneringen zullen zijn, die een steun vormen bij het rouwproces.

Als u verbondenheid voelt, neem dan contact met mij op.
Bellen mag ook altijd: 06 57431999

Ik hoor graag van u, Alessandra
De COVID-pandemie heeft een diep litteken achtergelaten in mijn familie in Italië. In korte tijd verloren we onze geliefde oma, 94 jaar oud en een paar weken later mijn moeder, die net 70 was geworden en gezond en fit was.
Mama's wens was om gecremeerd te worden en ze had me gevraagd om altijd een bloem naast zich te houden. Haar as ligt deels bij ons in Nederland in een houten handgemaakt mini urn. 
Toen afgelopen juni de pioenrozen in bloei stonden heb ik dit foto aan haar opgedragen.

Lees dit artikel over mij op FLOW tijdschrift 
Back to Top