Toen ik gevraagd werd foto’s te maken bij de uitvaart van de moeder van een goede vriendin, ontdekte ik hoe waardevol dit voor de nabestaanden was.
Tastbare herinneringen aan de uitvaartdag zorgen voor steun bij het verwerken van het verdriet.
Afscheidsvieringen zijn hartverscheurend, mijn eigen doel is om er te zijn om alle liefde die is achtergebleven te onthullen. Dat doe ik onopvallend en respectvol.

De dagen na een overlijden zijn intens en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een passende opzet te komen voor de reportage. 
Ik ben beschikbaar voor zowel een kleine, intieme afscheidsdienst als een uitgebreide uitvaartceremonie. Afscheidsfotografie is maatwerk; wanneer u, eventueel via de uitvaartverzorger, mij uw wensen voor de reportage kenbaar maakt, stel ik een heldere offerte op. 

Naast de foto’s, maak ik ook een afscheidsfilm met de door u gekozen muziek voor de dienst, zodat de herinneringen intact blijven. De zorgvuldig op elkaar afgestemde muziek en foto's brengen de emoties altijd weer tot leven.
Een gepersonaliseerd fotoboek behoort tot de mogelijkheden.
De foto’s en afscheidsfilm worden in hoge resolutie op een houten, luxe USB-stick geleverd.
Back to Top