Wij fotograferen constant alle momenten van ons leven, zodat we ze later kunnen herbeleven, maar vaak vergeten we om ook de emotionele momenten, zoals een afscheid bij een uitvaart, te documenteren. Toch zijn deze herinneringen ook van onschatbare waarde om te bewaren. 
Als fotograaf geloof ik in de kracht van beelden om verhalen vast te leggen en herinneringen te koesteren. Afscheidnemen is een van de meest intieme en emotionele momenten in ons leven, en het is een eer voor mij om deze momenten te mogen vastleggen.

Met een discrete en empathische aanpak leg ik herinneringen vast tijdens een afscheid. Met een fotoreportage vertel ik het verhaal van uw dierbare op een respectvolle manier.

Mijn doel is om niet alleen foto's te maken, maar om een emotioneel en waardevol document te creëren dat de liefde, de verbondenheid en de speciale momenten van de afscheidsceremonie vastlegt.

“Tijdens de begrafenis merkte ik Alessandra niet op. Toch zag zij kans prachtige, sfeervolle en rake foto's te maken, van het geheel en van details. Het was een mooi afscheid. Het is een enorme troost dat terug te zien. Bedankt Alessandra.”
Ik benader mijn werk met empathie, respect en discretie. Ik begrijp de gevoeligheid van deze tijd en zal er alles aan doen om u en uw dierbaren op uw gemak te stellen terwijl ik de essentie van het afscheid vastleg.
Of het nu gaat om een klein samenzijn of een grotere ceremonie, elk detail wordt met zorg en toewijding vastgelegd. Van tedere omhelzingen en troostende gebaren tot de kleine details die het verhaal compleet maken, zal ik ervoor zorgen dat elk beeld het verhaal van de afscheidsceremonie op een respectvolle en liefdevolle manier vertelt.
Neem gerust een kijkje in mijn portfolio om voorbeelden van mijn werk te bekijken en te ontdekken hoe ik de afscheidsceremonie kan vastleggen. Als u vragen heeft of als u wilt bespreken hoe ik u kan helpen, neem dan gerust contact met mij op. Ik sta klaar om u te ondersteunen tijdens deze emotionele reis.
“Alessandra voelt heel goed je verdriet. Ze heeft een prachtige fotoreportage voor ons gemaakt. De dag van het afscheid heeft zij foto's gemaakt zonder dat je haar opmerkt. Ze is overal en toch merk je haar nauwlijks op. Zonder dit prachtige fotoboek zou ik nooit gezien hebben wat er op die dag allemaal gebeurde. Ze heeft dit prachtig vorm gegeven. Het mooiste fotoboek wat er voor ons ooit gemaakt is met dierbare herinneringen aan onze lieve zoon”
Back to Top