Afscheidsfotograaf Alessandra Mignardi. 
Gespecialiseerd in uitvaart- en afscheidsfotografie in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch, Eindhoven.
Tarieven
De dagen na een overlijden zijn intens, heel verdrietig en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een passende opzet te komen voor de reportage.
Ik ben beschikbaar voor zowel een kleine, intieme afscheidsdienst als een uitgebreide uitvaartceremonie. Overleg en bespreken van wensen is altijd mogelijk en vrijblijvend. En soms is dat niet nodig, ik krijg dan direct vol vertrouwen en mag fotograferen zoals het bij mij hoort, met empathie.
Afscheidsfotografie gaat over unieke momenten en is maatwerk; wanneer u, eventueel via de uitvaartverzorger, mij uw wensen voor de reportage kenbaar maakt, stel ik een heldere offerte op. 
Om de beslissing te vergemakkelijken, kunt u een keuze maken uit de beschikbare pakketten hieronder. Dit dient slechts als startpunt en kan uiteraard worden aangepast.
Pakket 1
2 uur fotografie
€ 450,-
circa 50 digitale foto's in hoge resolutie
Selectie en nabewerking foto's 
Online slideshow gallery binnen een week
Mini troostalbum met 8 foto's twv € 40,-
Pakket 2
3 uur fotografie
€ 750,-
75 digitale foto's in hoge resolutie
Selectie en nabewerking foto's 
Online slideshow gallery binnen een week 
Fotoalbum 20 x 20 cm, 30 pagina’s twv € 250,- 

“Alessandra is een integere vrouw, die de kunst verstaat om zichtbaar onzichtbaar aanwezig te zijn bij een afscheid, en zij is op sublieme wijze in staat om een prachtig sfeerbeeld te maken van de intensiteit van een afscheidsdag.”

"Lieve Alessandra, wat een mooie en hartverwarmende reportage van de begrafenis van mijn mam. Ik heb met tranen in mijn ogen de video al heel wat keren gezien. Wat ben ik blij dat jij het zo mooi hebt vastgelegd voor ons. Ik heb geen woorden voor hoeveel dit voor mij betekent. Heel erg bedankt! Lieve groet"

Pakket 3
5 uur fotografie
€ 1275,-
125 digitale foto's in hoge resolutie
Selectie en nabewerking foto's 
Online slideshow gallery binnen een week
Luxe Fotoalbum 30 x 30 cm, 40 pagina’s twv € 350,-
De prijzen zijn inclusief BTW en exclusief reis- en parkeerkosten. Voor de reiskosten wordt € 0,50 per km vanaf Tilburg in rekening gebracht. 
Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.
De gepersonaliseerd fotoboek, in overleg samengesteld, zijn in alle maten, materialen en prijscategorie. Samen zoeken we naar een album dat bij jullie afscheid past.
Extra uur fotografie, € 185,- per uur

Als u vragen heeft of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u te allen tijde telefonisch contact met mij opnemen of mij bereiken via de contactformulier, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Mijn telefoonnummer is 06 57431999
Back to Top