Tarieven
De dagen na een overlijden zijn intens, heel verdrietig en vol emotie – en toch moet er ook veel geregeld worden. Ik heb veel ervaring als afscheidsfotograaf en ben in staat snel en adequaat tot een passende opzet te komen voor de reportage.
Ik ben beschikbaar voor zowel een kleine, intieme afscheidsdienst als een uitgebreide uitvaartceremonie. Overleg en bespreken van wensen is altijd mogelijk en vrijblijvend. En soms is dat niet nodig, ik krijg dan direct vol vertrouwen en mag fotograferen zoals het bij mij hoort, met empathie.
Afscheidsfotografie gaat over unieke momenten en is maatwerk; wanneer u, eventueel via de uitvaartverzorger, mij uw wensen voor de reportage kenbaar maakt, stel ik een heldere offerte op. 
Fotoreportage op uurbasis
€ 185,- per uur, inclusief: 
Kennismakingsgesprek
Selectie en nabewerking van de foto’s
25 digitale foto’s in hoge resolutie 
slideshow binnen 1 week

Fotoalbums
De gepersonaliseerd fotoboek, in overleg samengesteld, zijn in alle maten, materialen en prijscategorie. Samen zoeken we naar een album dat bij jullie afscheid past.
Prijzen vanaf € 250,- voor een fotoalbum 20x30 cm, 40 pagina’s

“Alessandra is een integere vrouw, die de kunst verstaat om zichtbaar onzichtbaar aanwezig te zijn bij een afscheid, en zij is op sublieme wijze in staat om een prachtig sfeerbeeld te maken van de intensiteit van een afscheidsdag.”


Een aantal uitvaartverzekeringen heeft binnen de polis een vrij te besteden budget dat u bijvoorbeeld kunt besteden aan een fotoreportage. Neem contact op met uw verzekeringsadviseur of uitvaartverzorger voor de mogelijkheden.
De reiskosten zijn € 0.40 per km vanuit postcode 5014PA.
Als u vragen heeft of u wilt graag een afspraak maken, dan kunt u te allen tijde telefonisch contact met mij opnemen of mij bereiken via de contactformulier, ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Mijn telefoonnummer is 06 57431999

"Lieve Alessandra, wat een mooie en hartverwarmende reportage van de begrafenis van mijn mam. Ik heb met tranen in mijn ogen de video al heel wat keren gezien. Wat ben ik blij dat jij het zo mooi hebt vastgelegd voor ons. Ik heb geen woorden voor hoeveel dit voor mij betekent. Heel erg bedankt! Lieve groet"

Back to Top